Over ons

~ONTWERP~

 

design service

~STUCBOUW~

 

stucbouw & afbouw

~STUCWERK~

 

stucwerk en afwerking

Stucwerk Mijdrecht

 

Stucwerk Baarn

 

Studio Wudstik

Over ons

 

In 2012 is Deconorm opgericht in Huizen door Kamiel Pos waarna we

in 2014 zijn verhuist en gevestigd in de gemeente Naarden NH.

 

Deconorm is een stukadoorsbedrijf dat op deugdelijke wijze stucwerk en afbouwwerkzaamheden verricht, met oog voor detail en de wensen van consumenten. Onze focus ligt niet bij het maken van zoveel mogelijk meters binnen de droogtijd van onze producten, maar bij een professionele afwerking van wanden, plafonds, en sierconstructies waarbij we tijd benutten voor perfectie.

 

Een oprechte dienstverlening om middels onze ervaring tot het meest sprekende resultaat naar wens van onze klanten te komen. Dit houd in dat wij vrijblijvend dienstbaar zijn door te adviseren op basis van kennis, en bijdragen aan een weloverwogen kwaliteitsgerichte keuze. Vanaf de oprichting is er niets veranderd aan onze visie door vast te houden aan de focus. Het is niet ons doel om het grootste stukadoors - bedrijf te worden, maar om het meest resultaat en klantgerichte stukadoorsbedrijf op de markt te zijn, gedreven om van iedere opdracht een overtuigende referentie te maken..

 

Waarom Deconorm

 

We begrijpen dat het vinden van het juiste stukadoorsbedrijf een onzekere zoektocht kan zijn als u geen eigen ervaring met het bedrijf of de persoon heeft. U zoekt naar een vakman waar u de opdracht aan toevertrouwd en niet naar een mooi verhaal. Tal van prachtige woorden omschrijven een bedrijf niet zoals goede ervaringen en een prachtig eindresultaat dat doen.

 

Net als u vinden wij dat klanten vooraf verzekerd moeten zijn van een prachtig en duurzaam eindresultaat naar wens. Om hierover duidelijkheid te scheppen bespreken we de wensen en adviseren waar nodig om het meest passende aanbod te kunnen uitbrengen. Een ontwerp en/of opleveringsovereenkomst wordt vervolgens opgesteld om de kwaliteitsgarantie vast te stellen. Dit houd in dat de kwaliteit van het stucwerk feilloos zal aansluiten bij de kwaliteitsnorm van vervolgwerkzaam heden zonder grijs gebied tussen de twee gebonden factoren. Dit vereist vakmanschap en toewijding om iedere stap in ieder proces te laten samenvloeien tot perfectie is behaald.

 

We zien er naar uit om u de meerwaarde van professioneel stucwerk en stucbouw te laten ervaren en staan u graag te woord voor vragen, advies, of het maken van een afspraak

Stucerk Baarn

 

Onze geschiedenis

 

Ik ben Kamiel Post van stukadoorsbedrijf Deconorm. Opgegroeid in een familie van timmerlieden, schilders, en stukadoors ben ik van kinds af aan op sleeptouw genomen naar talloze klussen. Waar leeftijdsgenoten liever buiten speelde was ik graag op de bouwplaats te vinden. Op 7 jarige leeftijd heb ik deel mogen nemen aan mijn eerste stuc klus waar al snel duidelijk werd dat hier mijn passie lag.

Ik heb de kans gekregen om te worden opgeleid tot stukadoor door de beste leermeester die ik mij heb kunnen wensen. Over de jaren heb ik een schat van ervaring opgedaan en heb hier de ware kneepjes van het vak mogen leren. Een lange en leerzame weg om het stukadoors - vak eigen te maken heeft mij gemotiveerd om het vak te blijven uitoefenen naar de maatstaven als vanouds, waarbij de afwerking van wanden en plafonds onvoorwaardelijk goed moet zijn tegen markt - conforme voorwaarden. Deze toewijding aan het vak en aan klanten heeft mij gebracht bij klanten in de particuliere sector die prijsbewust kiezen voor kwaliteit en een duurzaam resultaat.

Inmiddels heb ik talloze prachtige projecten mogen opleveren naar tevredenheid van klanten, door vast te houden aan de essentie van professioneel stucwerk en onze focus.

 

 

Uitstekende nazorg

 

Wij begrijpen dat na de oplevering nog veel staat te gebeuren. Lichte schade aan pas afgewerkte wanden is dan ook veelvoorkomend door stoten en of krassen ten gevolge van het herinrichten na oplevering. Om deze reden bieden wij de service om eenmalig na oplevering aan de dag getreden schade aan stucwerk ten gevolge van stoten en krassen kosteloos te herstellen. Zo verzekeren wij dat het eindresultaat voldoet aan zowel de wens van de klant als aan onze kwaliteitsnorm.

 

levenslange garantie

 

Wij streven naar tevreden klanten en vinden het van groot belang dat onze klanten vooraf verzekerd zijn van onze kwaliteit. Om dit te waarborgen bieden wij levenslange garantie op stuc & stucbouw werkzaamheden, welke zijn verricht volgens onze voorwaarden en voorschriften. Bij ons bestaat geen twijfel over duurzaamheid en we vinden dat onze klanten net zo zeker van een goede afloop moeten zijn als wij. Maak kennis met ons en ontdek de voordelen van onze transparante werkwijze.

informatie

 

  • Overscheenseweg 7
  • 1412 AA Naarden, NH
  • +316-260-111-59
  • Info@deconorm.nl
  • Ma t/m Vr 08:00 - 17:00

BTW NL 023 782 912 B 01

KvK 571 397 09

+316 260 111 59